פשטידת בצלים שקדים וטף

סיימנו אימון, וכל מה שהיה בבית זה בצלים וקישוא… תוך עשר דקות נכנסה לתנור פשטידה עשירה בחלבון, נטולת גלוטן, מלאה בויטמינים מינרלים וסיבים תזונתיים והכי חשוב… טעימהההה
אז ככה…
*  3 בצלים גדולים ( חתוכים לרצועות דקות), מוקפצים במעט שמן זית
* קישוא מגורד 
* גבינת שקדים ( מתכון ב"גבינת שקדים"), או פשוט להוציא מהמקרר 😄
ו… זהו!
ערבבו את הבצלים,  הקישוא,  כוס גבינת שקדים, חצי כוס קמח קינואה, חצי כוס קמח טף,( אפשר רק כוס קמח טף), כף מלח, חצי כפית אגוז מוסקט וחצי כפית פלפל שחור. ( טעים לאוהבי הירק להוסיף בזיליקום טרי או כוסברה…)
כפית אבקת אפיה ( רצוי ללא אלומיניום).
* תאפו עד השחמה 180 מעלות בטורבו ( כי אז אפשר בו זמנית להכניס עוד תבנית עם שומר/ גזר/קולורבי/ פלפל ושום..שמן זית מלח גס ופלפל גרוס)

למעלה זילפתי..
חצי כוס גבינת שקדים טחונה עם אבוקדו…

ארוחה מלאה, משביעה, בריאה ו… נטולת פחמימות פשוטות… בתאבון!
הכי טבעי להיות בריא!