"טובלרון" לט"ו בשבט

הוזמנתי להעביר הרצאה, הייתי באנרגיות סדנת הבישול שהעברתי יום קודם, בדרך נזכרתי שט"ו בשבט הגיע, אז עצרתי בחהות טבע וקניתי פירות מיובשים אורגניים.

 

רכיבים: 

לטובלרון:

10 תמרים, 7 פרוסות אננס מיובש טבעי, 5 תאנים אורגניות, 3/4 כוס צימוקים אוזבקים טבעיים, כוס אגוזי מלך, כוס שקדים קלופים, כף שמן קוקוס טהור.

לקראנץ השוקולד:

רבע כוס חמאת קקאו, 2 כפות אבקת קקאו אורגנית, רבע כוס פולי קקאו, כף חמאת שקדים טבעית ו2 כפות מייפל טהור.

אופן ההכנה:

במעבד מזון, טוחנים את כל רכיבי הטובלרון ביחד , למרקם גס, דביק וטעים ממש.

מניחים על נייר אפיה, יוצרים גליל ארוך עטוף בנייר לרוחב ( אפשר להשאיר בצורת גליל , או ליצור משולש ).

הכנת השוקולד:

ממיסים בבן מארי את חמאת הקקאו,מוסיפים חמאת שקדים, קקאו ומייפל ומערבבים למרקם אחיד.

הרכבת המנה:

חושפים את משולש הפירות מתוך נייר האפייה, ביד אחת מזלפים מעל את השוקולד וביד שניה מפזרים את פולי הקקאו מעל השוקולד ( עניין של שניות והשוקולד מתקשה לציפוי קראנצ'י)

אפשר להקפיא לכמה דקות לחתוך ולהגיש! 

(אפשר לגוון / לבחור בפירות מיובשים אחרים בדגש על פירות מיובשים טיבעי וללא תוספות סוכר)

הכי טבעי להיות בריא!

תהנווו

וחג שמח מאוד!