"שווארמה" בריאה וסופר טעימה

את השווארמה הזאת אני הכי אוהבת להכין למי שנרתע מטופו… 
טופו, מכיל סויה, שהיא קטניה מצויינת שמכילה כמות גדולה של חלבון איכותי( ללא שומן רווי, הורמונים ושאר תוספות).. לפעמים טועמים אותו כמו שהוא ואז מחליטים שלא אוהבים אותו. אין מישהו שלא התלהב מהמנה הזאת… 
פשוטה פשוטה להכנה.. 
4 בצלים פרוסים לרצועות
8 פטריות פרוסות לרצועות
טופו( חתוך דק דק, אפשר "לקלף" אותו עם קולפן לרצועות דקות)
שמן זית ומלא תבלינים. 
 
בווק מקפיצים את הבצל עם שמן זית בנדיבות… מוסיפים, כף מלח, כף פפריקה מתוקה, כפית כמון, כפית כורכום, כפית תבלין קארי, כפית פלפל גרוס וכפית אבקת שום איכותית. 
מוסיפים את הפטריות והטופו וממשיכים להקפיץ עד להשחמה של הכל, אם צריך מוסיפים עוד שמן זית. 
חייבים לנסות! בתאבון!