"גבינת" שקדים

אז הגבינה הזאת תמיד נמצאת אצלי במקרר, בטעמים ובצבעים שונים..
בריאה ממש!( מכילה כמויות של סידן)
היא משדרגת כל ארוחה, בכריך, בפשטידות, בפיצות ולפעמים כמטבל לירקות…
לכן מראש, תכפילו כמויות.. 
משרים קשיו למשך שעתיים
טוחנים במעבד מזון:
שן שום, חצי כוס קשיו, חצי כוס שקדים, כפית מלח, כוס מים.. המרקם צריך לצאת חלק.. 
רוצים לשדרג טעמים וצבעים?
תכפילו כמויות, 
חצי תטחנו עם גזר… מתקבלת גבינה כתומה ומתוקה
וחצי תטחנו עם בזיליקום לגבינה ירקרקה וטעימה. 
אפשר גם עם חצי סלק טרי, לגבינה סגולה!
בהצלחה!